Felemelkedés

  2013at írunk. Rohanó világunkban  nincs idő mindig helyesen táplálkozni. Egyre több a gyorsétterem. Például MCDonalds vagy KFC, egy ilyen gyorsétterembe dolgozik hősünk is Mehmet. Gyorsétteremnek nem nevezhető mobil főzdébe dolgozott a Keleti pályaudvarnál.30 as éveibe járó fiatalember sokkal többet akart az életétől .Itt kerül a képbe Noel, aki drogdíler , persze csak amatőrbe, nagy álma hogy végre komolyan vegyék őt. Noel szakmája vonatszerelő. Keleti pályaudvarba újítanak fel mozdonyokat. Noel bringával jár dolgozni, egy kék vázú bringával, oldalán egy jellegzetes zöld villámmal amit az előző tulajdonos festett oda. Mivel az otthoni körülmények nem engedték meg hogy csomagoljon magának ételt , nagyon sokszor választotta Mehmet munkahelyét. Így ismerkedtek meg hőseink.
       Noel  a feltörekvő drogdíler és Mehmet az egyszerű arab gyros árus aki szeretne kitörni . Az alap adott. Noel elszórt magvai tápanyagdús talajra leltek Mehmet agyában. Mehmet szinte ette Noel minden szavát, Noel elmondta hogy 5 visszatérő kuncsaftja van. Ezt persze kevésnek találta ,félreértés ne essék. Noel többre vágyott, ebből az 5 függő kuncsaftból is elélt volna. De ettől többet akart, fényűzést ,  luxust. Erről nem Noel tehetett, gyerek korában maffiozó mostohaapja megteremtette ezeket a körülményeket,minden szép volt a maga módján. Míg nem felébredtek az álomból,  a konkurencia Noel apját „eltüntette” anyját pedig külföldre vitték prostituciós célokra. Noel sikeresen elvégezte a gépész iskolát , és állami finanszírozással főiskolára ment. A két srác sokat beszélgetett ,tervezgetett, míg nem arra jutottak hogy több kuncsafthoz logikusan több anyag kell. Termeszteni kezdtek , fő bázis Mehmet 18kerületi kertes háza lett, amit az anyától örökölt halála után. Jól ment a  biznisz , Noelék feljöttek, Budapest egyik legnagyobb ellátója lett, elérte a célját, és persze ebbe Mehmet is benne volt. Mindketten felhagytak a régi munkahelyükön , belevetették magukat a nagybetűs életbe, bulik, jobbnál jobb kocsik , nők, egyszóval minden mi szem szájnak ingere lehet . Persze az ilyen méretű siker ellenségeket szül , nem is keveset. Nekik is akadt pár , igazából csak egy. Jobban mondva egy csapat, egy csapat koreai termesztő akik főképp Metamfetaminnal foglalkozta, de akadtak kristályok is, és persze a jó öreg szinte kifelejthetetlen fű , amivel a fiuk is kezdték. Ezeket a srácokat nagyon szurta Mehmeték sikere, közös megegyezés alapján az elmeszeléss mellet döntöttek, a két srácot elteszik lábalol a labort pedig felgyújtják, a terv egyszerű, leszámolás. Kifigyelték őket, Noelt  újpesten kapták el , fekete furgonba nyomták, és a Csepeli bázisukra vitték a sárgák. Nem bántak vele kesztyűs kézzel meg kell hagyni, megkínozták mielött megölték. A koreai csapat orvosa feldarabolta Noelt  és egy Pest megyei tanyára szállította ahol disznók vacsorája lett. Mehmettel már  nehezebb dolguk volt, menekülőre fogta. Mindent maga mögött hagyva egy kis kézpénzel Szeged felé tartott, ahol nagybáttya lakott . Ott akart elrejtőzni,terve be is jött, bár a rokon nem fogadta nagy szeretettel, Mehmetnek munkát szerzett.
     Mehmet Szegeden dolgozik , megtisztult, vallásos lett, egyáltalán nem hiányzik neki a fényűzés. Megtanulta kezelni a dolgokat, nem vágyik már sokra, nagybáttyával földet művelnek. Mehmet nagyon megkedvelte  a zenét, szinte drogként hatnak rá egyes melódiák, Linkin Park rajongó lett, meg is vette a legújabb lemezüket a Living Things névre hallgató korongot. A történet itt ér véget, Mehmet megtalálta az arany középutat. Boldogan él.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése