Az álombeli nő

A hidegtől az összes szőr felállt a karján. Egy hosszú sikátor elején állt. Sötét volt s köd borított mindent. Nem látott semmit csak egy hangot hallott a végéből. Egy női hang, mely lágy s simogató volt. Nem tudta kit rejt ez a bájos hang, de azt tudta, hogy minden egyes szóval közelebb és közelebb akar kerülni a titokzatos női hanghoz. Minden megtett lépésével erősödik a hang.” Jöjj közelebb! Jöjj közelebb!” 
Bííp-bííp. Hírtelen éles hang hallatszódott. Felült ágyában. Pont úgy nézett ki, mint aki felriadt rémálmából. Az izzadság leverte.  Visszatérő álom volt miből felriadt. Jelentését mai napig senki sem érti. Komódján lévő, régi rozsdamarta órára nézett, mely egyetlen emléke volt elhunyt szüleitől. 6:30-at ütött az óra.
Ágyától elsántikált a fürdőszobájáig. Fogkeféjéért nyúlt majd fogkrémet nyomott rá. Miközben fogát mosta felnézett a tükörbe. Haja barna volt és kócos. Arcán szemüveg díszelgett. Átlagos 16 éves fiú volt. Magassága szint úgy átlagos. Oda volt a számítógép adta csodákért, picit konyított is hozzá.
Sötét, laza farmert kapott magára, melyhez egy világos színű csíkos inget választott. Felvette fekete, bokáig érő sportcipőjét, amit egy ezüst pipa díszített.
Táskáját felkapva leviharzott a konyhába reggelizni. Lent nevelőapja, Mehmed várta.30 éves férfi volt. Arab származású. Előélete kicsit sem volt hétköznapi. Fegyvereket csempészett az országba és dillerkedett. Ámbár utolsó esélyt kapva nem toloncolták ki az országból. Itt maradt s örökbe fogadta Pistit. Kérdés hogy tényleg megjavult vagy a látszat csal és titokban még mindig folytatja alvilági üzleteit.
Együtt elfogyasztották a reggelit. Majd Meki elvitte Pistit az iskolába. Mihejt odaértek elbúcsúztak egymástól. Pisti kiszállt s az iskola felé vette az irányt. Ahhoz képest, hogy szülei elvesztése miatt picit különc volt, ebben az iskolában befogadták, ellentétben a többivel. Barátokat szerzett magának.
Délután, suli után elmentek bandázni. Beültek egy NoRelax nevezetű kishelyre. Stílusos volt. Fiatolos berendezésű. Miután mindenki kikérte a megfelelő italt magának felmentek az emeletre. Leültek a farekeszekből készített kipárnázott padra. Középen lévő asztalra letették italukat. Zsebéből előrántva elővett egy doboz pattinthatós arany Marlborot. Megkínálta barátait. Csak egy társa nem kért, kicsit sznob volt a társaságukhoz, de a szemébe mindenki jópofizott. Rágyújtottak. Közben elfogyasztották italukat és órákon keresztül beszélgettek. Pisti ránézett az órájára,20:00at utött. Felállt és elköszönt barátaitól.
Hazafelé menet egy hangra lett figyelmes. Ismerős volt számára. Pont olyan lágy volt, mint amit az álmaiban szokott hallani. Elindult arra, amerről szólt a titokzatos hang. Minden lépésével egyre hangosabb lett. Megállt. A hang megszünt. Felnézett és egy nőre lett figyelmes. Magas és karcsú volt. Szeme zöld, haja pedig barna. Kövekkel és tolakkal díszített, fekete kalapot viselt. Feszülő fekete piros miniruhát viselt fekete magas szárú és sarkú cípővel. Hideg ellen egy fekete bőr jackit viselt. Vajon ki lehet ez a titokzatos nő? Miért hallotta őt Pisti az álmaiban? Mit akarhat tőle?

2 megjegyzés: